06-12800666 info@nicoadvies.nl

Ik werk samen met verschillende partijen.

Met succes op zwemles

Sinds het begin van 2020 werk ik samen met Britt en Dave Klaassen. Ons gezamenlijke doel is van de zwemlessen een succes te maken. Britt schreef het boek “met succes op zwemles”. Het staat vol met belangrijke informatie over zwemles en praktische tips voor ouders en kinderen. Het boek wordt al in veel baden verkocht. Er zijn zelfs baden die het weggeven als kinderen zich inschrijven voor de zwemles. Personaliseren van het boek is erg leuk. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Behalve het boek “met succes op zwemles” en de watervrij waaier hebben we een workshop en stuurkaarten ontwikkeld. De Workshop zorgt voor inzicht in communicatievormen en de mogelijkheden die er zijn om daarvan een succes te maken in het contact met ouders. Hoe kan je het beste omgaan met de kritische ouders van tegenwoordig? Wat helpt je om hen als ambassadeurs van jouw lessen te maken? Wat kan je het beste zeggen wanneer ze kritiek hebben? Of lastige vragen stellen op ongeschikte momenten? Hoe kan je ouders het beste voorbereiden op de zwemlessen en gedurende het traject een fijne relatie opbouwen?

De workshops worden gegeven door mijzelf. Eventueel kom ik samen met Britt naar jouw locatie. Je kunt ze boeken in combinatie met een bestelling van het boek maar ook los is mogelijk.

Op de stuurkaarten zijn we ontzettend trots. Er is een standaard set voor diep- en opdiepwater methode. Maatwerk is echter ook mogelijk. Dus wat jouw methodiek ook is, onze stuurkaarten zijn inzetbaar. Check de website of bel mij voor meer informatie.

Endurance

Endurance is één van mijn opdrachtgevers. Binnen de zwembadbranche werk ik intensief met hen samen daar waar het gaat om de ontwikkeling van nieuw en bestaand talent bij verschillende van hun opdrachtgevers. Ik geef presentaties en workshops. Communicatie staat dan meestal centraal. Communicatie met kinderen, met ouders van zwemleskinderen, binnen teams maar ook gastvrij gedrag voor bijvoorbeeld medewerkers van de receptie zijn onderwerpen die ik behandel.

Voor de docenten van Optisport verzorgt Endurance de opleiding lesgever zwem ABC. Ik ben voor die cursisten stagebegeleider en hun vaste aanspreekpunt gedurende de opleiding en neem praktijkexamens af.

 

ZBB

Ik schrijf regelmatig blogs voor ZBB en geef op branchedagen presentaties over allerlei onderwerpen die te maken hebben met communicatie.  

Nationale Raad Zwemveiligheid

Ik schrijf regelmatig blogs voor de Nationale Raad Zwemveiligheid voor het project NL Zwemveilig.

Ik werk voor de NRZ ook als gedelegeerde, examinator CE2, CE3, CE4 en examenvoorzitter. Tijdens de dag van het zwemonderwijs geef ik regelmatig workshops of een masterclass.