Samenwerkingen

Met succes op zwemles

Britt Klaassen heeft een boek geschreven “met succes op zwemles”. Het staat vol met belangrijke informatie over zwemles en praktische tips voor ouders èn kinderen. Britt en Dave ontwikkelden ook een watervrij – en een douchewaaier. Het boek en de waaiers zijn verkrijgbaar via hun website. Klik op de afbeelding van het boekje dan word je doorgelinkt naar de website.

We geven ook workshops en trainingen over zinvol communiceren rondom de zwemlessen. Hoe kan je het beste omgaan met de kritische ouders van tegenwoordig? Wat helpt je om hen als ambassadeurs van jouw lessen te maken? Wat kan je het beste zeggen wanneer ze kritiek hebben? Of lastige vragen stellen op ongeschikte momenten? Hoe kan je ouders het beste voorbereiden op de zwemlessen en gedurende het traject een fijne relatie opbouwen?

De workshops worden gegeven door mijzelf. Eventueel kom ik samen met Britt naar jouw locatie. Je kunt ze boeken in combinatie met een bestelling van het boek maar ook los is mogelijk. 

Endurance

Endurance is één van mijn opdrachtgevers. Binnen de zwembadbranche werken ik intensief met hen samen daar waar het gaat om de ontwikkeling van nieuw en bestaand talent bij verschillende van hun opdrachtgevers. Ik geef presentaties en workshops. Communicatie staat dan meestal centraal. Communicatie met kinderen, met ouders van zwemleskinderen, binnen teams maar ook gastvrij gedrag voor bijvoorbeeld medewerkers van de receptie zijn onderwerpen die ik behandel. 

ZVVEM

Irma Kokx schreef het boek ZVVEM. Ons gedachtegoed heeft veel raakvlakken. Ouders informeren over het belang van leren zwemmen met veel plezier en na het behalen van diploma’s blijven zwemmen is een gezamenlijk doel. Goed contact met ouders, veel informatie over zwemveiligheid en transparantie over de methoden die een locatie hanteert zijn voorwaarden voor een prettig verloop van de zwemlesfase. In het boek dat Irma heeft geschreven staat heel veel informatie over alles wat met leren zwemmen te maken heeft. 

ZBB

Ik schrijf regelmatig blogs voor ZBB. Op de ZBB dag van 8 oktober 2019 geef ik een presentatie over communicatie.

Geef je op via de link door op het logo te klikken.  

Nationale Raad Zwemveiligheid

Ik schrijf regelmatig blogs voor de Nationale Raad Zwemveiligheid vanuit het project NL Zwemveilig.

Ik werk voor de NRZ ook als gedelegeerde en ben examinator. Tijdens de dag van het zwemonderwijs in 2019 heb ik een workshop gegeven en in november 2019 geef ik een masterclass op de dag voor de verenigingen&reddingsbrigades.