06-12800666 info@nicoadvies.nl

Referenties

De aanpak van Nicolette past als een jas. Met voorbeelden van de werkvloer, een berg kennis en humor weet ze cursussen leuk en leerzaam te maken.
Haar doortastendheid en net iets verder doorvragen zorgt ervoor dat je geprikkeld wordt en tot nieuwe inzichten komt.

Claudia van Harskamp

Teamleider zwembad, Aquamar Katwijk

Vooral in training, coaching en begeleiding zien wij in Nicolette een zeer gewaardeerde trainer / coach. Nicolette is uitstekend bekend met het brede zwemlesproduct (inclusief doelgroepen) en spreekt de taal van de werkvloer. Met haar grote betrokkenheid en inlevingsvermogen weet Nicolette mensen te raken en te motiveren om met nieuw aangeleerde kennis aan de slag te gaan. Onze zeer positieve samenwerking hopen wij nog jaren te kunnen voorzetten.

Rob Versteeg

Eigenaar, Endurance

Nicolette weet heel goed haar ervaringen uit de praktijk over te brengen in de training. Hierdoor lukt het haar om snel verbinding te krijgen met diegenen die de training volgen, waardoor er een open sfeer heerst. Deze praktijkervaring weet zij goed te koppelen met meer theoretische concepten, waarbij zij dit op een laagdrempelige manier kan overbrengen op de cursisten. De training was interactief, diepgaand en ging gepaard met plezier. Al met al een hele fijne partner om samen te werken.

Daniëlle den Hertog

Productspecialist, Sportbedrijf Rotterdam

Nicolette en ik hebben in een aantal projecten succesvol samengewerkt. De unieke combinatie van de praktijkervaring en proceskennis, maakt haar een onmisbare schakel in verander- en verbetertrajecten. Wanneer ik een zwemlesconcept ontwikkel schakel ik het liefste Nicolette in om mijn creatieve concept te vertalen naar de zwemles in de praktijk. 

Skander Chahider

Eigenaar , SKANDER marketing op maat

Nicolette heeft veel passie voor zwemonderwijs en koppelt haar praktijkervaring als lesgever aan haar achtergrond vanuit de zakelijke dienstverlening. Ze vindt zwemlesouders niet lastig, maar ziet het als een uitdaging om de verbinding tussen zwembad en badgasten te verbeteren. Het enthousiasme en de motivatie van Nicolette is aanstekelijk en in combinatie met haar kennis draagt ze bij aan kwaliteit en vernieuwing in de zwembadbranche. Ze draagt ook actief bij aan branche brede vraagstukken en voor ons kennisproject NL Zwemveilig schreef ze een aantal interessante blogs.

Jarno Hilhorst

manager Kenniscentrum Zwemmen, Nationale Raad Zwemveiligheid

Nicolette is een zeer enthousiaste, gedreven, inspirerende vrouw. Ze weet waar ze over praat, heeft goede ideeën en is prettig in de communicatie. Kortom een vrouw met wie wij graag samenwerken!

Britt en Dave Klaassen

Auteurs, "Met succes op zwemles"

Nicolette heeft veel passie voor haar vak in woord en beeld. Zij weet als geen ander de theorie toe te passen in haar lessen. Kortom, Nicolette kan haar kennis als coach goed overbrengen, in de praktijk, aan haar collega’s maar ook aan de kinderen die zij les geeft.

Michiel van Mierlo

Locatiemanager, Sportfondsen Lansingerland- zwembad de Windas