06-12800666 info@nicoadvies.nl

Workshops en advies op maat

In mijn workshops staat de behoefte van het team centraal. Alles wat bijdraagt aan succesvol communiceren rondom zwemles met ouders is bespreekbaar. Gastvrij gedrag van medewerkers kan ook een onderdeel zijn. In overleg met teamleiders kijk ik naar de ontwikkelbehoefte in het team en vraag deelnemers zelf ook input te leveren. Aan de hand daarvan bepalen we de concrete inhoud. Workshops duren een dagdeel. Zaterdagen en avonden zijn mogelijk. Doel is altijd dat deelnemers vaardig en comfortabel worden in hun contact met ouders.

Mail of bel mij voor een vrijblijvende afspraak

MSOZ boek

Productontwikkeling

Met Succes op Zwemles is het bedrijf van Britt en Dave Klaassen. We werken veel samen. Zij hebben een boek geschreven en tools ontwikkeld die bijdragen aan een succevol zwemlestraject. We hebben een workshop ontwikkeld voor zwemlesteams rondom het onderwerp “met succes op zwemles”. Het boek wordt al in veel baden verkocht en weggegeven als kinderen zich inschrijven voor de zwemles. Bijna alles kan op maat, het boek personaliseren of de watervrijwaaier gebruiken om het werk van docenten te vergemakkelijken. Britt schrijft ook voor de ZBB.

Klik op de foto voor een link naar de site of mail mij voor vrijblijvende info naar de mogelijkheden.

Freelance inzet

Heb je krapte op het rooster door vacatures, vakanties, langdurige blessures of bijvoorbeeld een zwangerschapsverlof dan kom ik je graag helpen. Als hoofd zwemzaken of als docent ben ik inzetbaar. Met Baby-peuter zwemmen, zwemles voor het A,B en C diploma, zwemvaardigheid en MBVO heb ik veel ervaring. Diep- en ondiep water methode is geen probleem. Ik ben gewend in te vallen en ken de meeste leerling volg systemen. Ik ben examinator voor de NRZ dus ook in die rol inzetbaar. 

Bel mij voor meer informatie.