06-12800666 info@nicoadvies.nl

Workshops en advies op maat

In mijn workshops staat de ontwikkelbehoefte van het team centraal. Alles wat bijdraagt aan succesvol communiceren met ouders rondom zwemles is bespreekbaar. Gastvrij gedrag en klanttevredenheid zijn een vast onderdeel. Ik vraag deelnemers altijd zelf ook input te leveren. Aan de hand daarvan bepalen we de concrete inhoud. Workshops duren een dagdeel. Zaterdagen en avonden zijn mogelijk. Doel is altijd dat deelnemers vaardig en comfortabel worden in hun contact met ouders.

Mail of bel mij voor een vrijblijvende afspraak

MSOZ boek

Productontwikkeling

Met Succes op Zwemles is het bedrijf van Britt en Dave Klaassen. Ik werk veel met hen samen. Zij hebben een boek geschreven en tools ontwikkeld die bijdragen aan een succevol zwemlestraject. Samen hebben we een workshop ontwikkeld voor zwemlesteams rondom het onderwerp “met succes op zwemles” en sinds kort ook geweldige stuurkaarten. Het boek wordt al in veel baden verkocht en weggegeven als kinderen zich inschrijven voor de zwemles.  Onze kracht is maatwerk. Dus het boek personaliseren of de stuurkaarten speciaal drukken naar de methode die jij volgt is geen probleem. 

Klik op de foto voor een link naar de site of mail mij voor vrijblijvende info naar de mogelijkheden.

Freelance inzet

Ik doe veel free-lance werk als zwemonderwijzer of teamleider/hoof zwemzaken en ben dus gewend mij snel aan te passen. Door vacatures, vakanties, langdurige blessures of bijvoorbeeld een zwangerschapsverlof ontstaat tijdelijke krapte, dan kom ik graag helpen. Als hoofd zwemzaken of docent ben ik inzetbaar. Met Baby-peuter zwemmen, zwemles voor het A,B en C diploma, zwemvaardigheid en MBVO heb ik veel ervaring. Diep- en ondiep water methode is geen probleem en ik ken de meeste leerling volg systemen. Ik ben examinator en gedelegeerde voor de NRZ dus ook in die rol inzetbaar.

Bel mij voor meer informatie.