06-12800666 info@nicoadvies.nl

Training

In mijn trainingen staat de ontwikkelbehoefte van het team centraal. Met als doel optimale klanttevredenheid. Ik vraag de teams altijd zelf casuïstiek te leveren. Aan de hand daarvan bepalen we de concrete inhoud. Zaterdagen en avonden zijn mogelijk. Mijn doel is altijd dat deelnemers zich vaardig en comfortabel voelen in hun contact met bezoekers en ouders. Het geleerde moet hen direct na afloop helpen in het contact met elkaar en bezoekers. Geen ingewikkelde theorie maar praktische tips en handvatten voor op de werkvloer. 

Mail of bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Advies op maat

Duidelijk en helder je visie en methodiek uitleggen aan ouders is een uitdaging. Het zwemlesplan en de visie van de organisatie toepassen in de praktijk valt niet altijd mee. Op sociale media worden verwachtingen geschapen. Toelichten aan ouders waarom je doet wat je doet tijdens het lestraject. Dat kan voordat ze een keus maken, als ze eenmaal hebben gekozen maar ook tijdens het traject heeft die uitleg aandacht nodig. Daar help ik je bij.

Mail of bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Freelance

Ik werk heel regelmatig freelance als zwemonderwijzer, teamleider of hoofd-zwemzaken. Bijv. in geval van vacatures, vakanties, langdurige blessures of zwangerschapsverlof. Omdat ik het leuk vind en het zorgt ervoor dat ik aansluiting hou met het werkveld. Ik heb veel ervaring met Baby-peuter zwemmen, reguliere zwemles (diplomalijn of groepsgrootte maakt niet uit), zwemvaardigheid en MBVO. Zodoende put ik uit veel ervaring op verschillende werkplekken. Ik ben examinator en stage begeleider voor de opleiding CE2, CE3 en CE4. Voor de NRZ ga ik regelmatig op pad als gedelegeerde of examenvoorzitter.

Bel mij voor meer informatie.