06-12800666 info@nicoadvies.nl

Workshops

In mijn workshops staat de ontwikkelbehoefte van het team centraal. Alles wat bijdraagt aan succesvol communiceren met ouders rondom zwemles is bespreekbaar. Gastvrij gedrag en klanttevredenheid zijn een vast onderdeel. Ik vraag deelnemers altijd zelf ook input te leveren. Aan de hand daarvan bepalen we de concrete inhoud. Workshops duren een dagdeel. Zaterdagen en avonden zijn mogelijk. Doel is altijd dat deelnemers vaardig en comfortabel worden in hun contact met ouders.

Mail of bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Advies op maat

Communicatie met collega’s en de kinderen in de les is kan ook een uitdaging zijn. En wat dacht je van duidelijk en helder je methodiek uitleggen en toelichten aan ouders. Voordat ze een keus maken, als ze eenmaal hebben gekozen maar ook tijdens het traject heeft dat aandacht nodig. Daar help ik je graag bij.

Mail of bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Freelance inzet

Ik doe veel freelance werk als zwemonderwijzer of hoofd-zwemzaken. Door vacatures, vakanties, langdurige blessures of bijvoorbeeld een zwangerschapsverlof ontstaat soms tijdelijke krapte, ik kom dan graag helpen. Ik heb veel ervaring met Baby-peuter zwemmen, reguliere zwemles (diplomalijn of groepsgrootte maakt niet uit), zwemvaardigheid en MBVO. Ik ben examinator en stage begeleider voor de opleiding CE2, CE3 en CE4. Voor de NRZ ga ik regelmatig op pad als gedelegeerde.

Bel mij voor meer informatie.