06-12800666 info@nicoadvies.nl

Training

Voor mij staat de ontwikkelbehoefte van het team altijd centraal. Doel is dat het team zich comfortabel voelt in het contact met ouders. Ik vraag deelnemers altijd zelf casuïstiek aan te leveren. Aan de hand van de leerbehoefte bepalen we gezamenlijk de concrete inhoud. Zaterdagen en avonden zijn mogelijk. De combinatie van fysieke training, een digitale “booster” om te herhalen en coaching op de werkvloer is de ideale mix. Het team moet direct na afloop het gevoel hebben dat ze met de geleerde theorie en vaardigheden meteen aan de slag kunnen op de werkvloer. Geen ingewikkelde theorie maar praktische tips en handvatten wil ik hen meegeven.

Mail of bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Bedrijfsadvies

Duidelijk en helder aan ouders je visie op leren zwemmen uitleggen en de methodiek die je daartoe kiest is een uitdaging. Het zwemlesplanwerkplan en de visie van de organisatie toepassen in de praktijk valt niet altijd mee. Op de website van het bad worden verwachtingen geschapen bij ouders. Toelichten aan hen waarom je doet wat je doet tijdens het lestraject is belangrijk. Dat kan je doen voordat ze een keus maken, als ze eenmaal hebben gekozen maar ook tijdens het traject heeft die uitleg aandacht nodig. Wanneer vertel je wat, welke zaken moet je regelmatig herhalen en via welke kanalen heb je met welke frequentie contact.

Daar help ik je bij.

Mail of bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Freelance

Regelmatig werk ik freelance als zwemonderwijzer, teamleider of hoofd-zwemzaken. Bijv. in geval van vacatures, vakanties, langdurige blessures of zwangerschapsverlof. Dat doe ik heel bewust omdat ik het leuk vind en het zorgt ervoor dat ik aansluiting behoud met de werkvloer. Ik heb veel ervaring met Baby-peuter zwemmen, reguliere zwemles (diplomalijn of groepsgrootte maakt niet uit), zwemvaardigheid en MBVO.  Ervaring op veel verschillende werkplekken helpt mij in mijn adviestrajecten en trainingen.

Bel mij voor meer informatie.